Den andra sidan av författaren

Även fast det mesta har känts riktigt bra med boksläppet, så finns det även
en baksida.

De senaste dagarna har jag varit fruktansvärt trött. Ibland har det varit en mindre dåsighet, ibland ren utmattning. De aktiviteter jag gör tar mer energi än av de brukar. Jag har svårare att koncentrera mig, eftersom tankarna ofta skenar iväg till kommande föreläsningar och beställningar.
Jag ångrar absolut inte att jag gett ut min bok!. Men jag tänker att det är viktigt att berätta om de jobbiga sidorna också. Att det inte alltid är lätt. Då jag vanligtvis har svårt att balansera vila och aktivitet, och är stresskänslig.

Det är inte alltid en självklarhet att vara författare. Och ibland behöver man lägga författarrollen åt sidan, ta lugna promenader och se på film. Låta böckerna vila. Ibland behöver man ta ett steg bakåt, och sedan långsamt arbeta sig fram igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s