Tre föreläsningar om min bok är på G!

IMG_7238
En bild jag visade upp på min debut föreläsning. (Som ni kanske har märkt är jag väldigt förtjust i svartvitt).  Modell: Fanny

Under sommaren (innan min bok blivit utgiven) kände jag mig så tom.
Det kändes som mitt liv inte hade någon mening. Det enda som fick mig att
må någorlunda okej var Tv-spel. Jag skämdes över det, jag vet inte riktigt varför. Kanske är det därför jag har mina egna förutfattade meningar om vad som är värdefullt eller inte.

På något sätt tror jag att det andra har skulle göra mig mer lycklig, exempelvis ha många vänner, ett uteliv; ett socialt berikande liv. Men förmodligen skulle jag inte känna mig mer lycklig då. Jag tror nog att känslan av meningslöshet och ensamhet många gånger sitter i mitt eget huvud, och att jag lätt isolerar mig då.

Nu när boken är utgiven känns saker och ting inte lika meningslöst som det gjorde innan. Och nu när tre föreläsningar på G känns det som jag har ett mål att arbeta mot. Jag tror nog att jag behöver ha framtida mål. Det är så lätt för mig att annars hamna i ett form av vakuum, där jag slutar att tro och inte strävar mot något. Bara är där, i en plågad och isolerat tystnad.

Om nu vill läsa reportaget om min debut föreläsning klicka HÄR
(Observera att mina kommande föreläsningar inte komma vara samma som min debut).

Annonser

4 reaktioner på ”Tre föreläsningar om min bok är på G!

  1. Vad häftigt! Vad modigt och viktigt att du väljer att dela med dig av din historia och dina erfarenheter!
    Du befinner dig ungefär där jag hoppas att jag kommer befinna mig i framtiden (fast då med min historia och på mitt sätt) -med en utgiven självbiografi och föreläsningar på gång. Inspirerande! 🙂
    /Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s