En intensiv, men positiv dag ändå 

Många gånger har jag berättat öppet om mina svårigheter med förändringar och rubbade rutiner. Hur mycket energi det kan ta. Men idag har inte bara mina vanliga rutiner varit annorlunda. Jag har också deltagit i APT på jobbet för första gången, vilket är ett stort steg för mig. Det var så mycket intryck, samtidigt som jag försökte hålla fokus på det som sades.

Det fanns även sociala intryck. Mycket att hålla koll på eftersom det sociala inte går på automatik för mig. Jag behöver nästan hela tiden tänka på hur jag ska betee mig, vart jag ska gå, hur jag ska göra det, vad jag ska säga och när.

Det positiva med det hela var att jag kände mig delaktig som jag inte riktigt gjort innan.

Utöver detta så har jag också handlat, haft boendestöd och promenerat. Inte konstigt att jag känner mig så trött…
Ikväll unnar jag mig därför att se på The Dark Night Rises.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s