En kreativ dag i köket

För tre-fyra år sedan bestod min konst av potatisbullar värmda i mikron, havregrynsgröt, samt tomatsoppa på krossade tomater i burk. Idag har jag lagat tre veganska rätter, en av dem var pannkakor med bland annat dadlar, kakao, bovete och havremjölk i. Det är en viss skillnad eller hur? Nu ser min hylla med kryddor också annorlunda ut. Innan hade jag bara två olika sorters peppar och salt. Nu får jag knappast plats med alla. Är faktiskt ganska stolt över mig själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s