Summering av 2016

01042012-img_5244-2Trots att 2016 har haft en stor höjdpunkt, att jag gett ut min självbiografi som heter Min spegelbild, så har det varit ett mycket svajigt år. Vilket mina få och allt färre sporadiska inlägg också visar. De få gånger jag känner mig inspirerad försvinner den lika fort. Jag känner att jag har en tyngd inom mig, som jag inte alltid vet vad den beror på. En tomhet bär jag också på, som har varit väldigt närvarande, speciellt det senaste halvåret. Jag försöker hitta tillbaka till inspirationen och passionen för mina intressen och projekt. Men jag vet inte om jag försöker tillräckligt. Eftersom jag inte hittar dit. Jag har inget projekt igång, inte ens någon idé. Bara tankar om att jag ska föreläsa mera om boken, men som sedan försvinner lika lätt som moln.

Detta har varit ett av de inlägg som jag har haft svårast för att skriva här på bloggen. Delvis för att jag har börjat att få svårt att formulera mig i skrift, men också för att det gör mig väldigt sorgsen. Att jag känner allt det här, och hur den kreativa Vanjavit, den sidan hos mig själv som jag älskat mest, har börjat vissna. För det känns så just nu, att färgerna tonar allt mer mot grått.

Annonser

5 reaktioner på ”Summering av 2016

  1. *kram* Jag känner igen den där känslan att bära på en tomhet, och att inte kunna hitta skaparglädjen och kreativiteten. Det är verkligen jobbigt och försämrar livskvaliteten på nåt vis när man inte kan glädjas åt det man egentligen tycker om… Men det kommer att vända! Jag hoppas att det vänder snart för dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s