En eloge till mig själv!

proud_charmander_by_kol98-d525yi2
I’m proud like Charmander

Idag har jag gjort något som har oroat mig under en viss tid, sen mitt senaste läkarmöte för att vara mer exakt. Min läkare nämnde då att jag behövde ta blodprov eftersom jag har stått på medicin under en lång tid som kan påverka mina blodfetter. Det är egentligen meningen att man ska ta blodprover med jämna mellanrum, en om året tror jag. Men eftersom ingen har sagt något till mig om det så har det gått lång tid sedan jag tagit blodprov. Och jag har bara tagit blodprov på fastande mage en gång innan, och det var under mina tidiga tonår.

Jag tog inte denna nyhet särskilt bra, då jag verkligen ogillar, nästan hatar att ta blodprov. Eftersom jag nästan svimmar, och det är ingen behaglig känsla kan jag säga.
Det är lustigt egentligen, med tanke på alla skräckfilmer jag har sett och ser, så är det ändå blodprov som gör mig riktigt skraj.

Som tur var kunde min terapeut hjälpa mig att hitta dit, och hon stannade kvar i väntrummet ända tills jag återhämtat mig, vilket hjälpte och betydde mycket för mig.

Det var en väldigt obehaglig upplevelse, som jag väntat mig. Jag mådde illa, tappade hörsel och såg vitt, men jag klarade det! Och jag svimmade bara nästan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s