En större föreläsning på G!

Igår tog jag mod till mig och skrev till Ostgota Care, som håller i utbildningar och föreläsningar om bland annat neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag skrev att jag gärna föreläser om det finns intresse för det, och det verkar det finnas! Nästa vecka hör de av sig igen, för att bestämma en tid att ses och prata vidare.

Det känns väldigt spännande, men också läskigt. Innan har jag bara föreläst inför mindre grupper, och om det blir så att vi går vidare i samarbetet kommer det definitivt bli inför en större publik. Men jag klarar det, för den värsta scenskräcken (eller förväntan) släpper efter någon minut.

Så idag har jag börjat gå igenom mitt material igen, lagt till nya punkter och skrivit ut kopior. Så idag har jag haft fullt upp!

Annonser

En reaktion på ”En större föreläsning på G!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s