Jag ursäktar röran! – Bloggrelaterat

Ni kanske har märkt att jag ändrat om designen och viss innehåll på bloggen? Nu när 2017 har börjat har jag även tänkt att göra en liten nystart på bloggen, och det är en hel del att ändra fortfarande. Så jag ursäktar röran här, men jag är nöjd med den nya designen nu åtminstone. Men om sidhuvudet (bilden högst upp) byts ut så vet ni var det beror på. Förhoppningsvis så blir jag nöjd med den snart också!

Övrig info är att jag inte längre kommer ha kvar bloggens Facebook-sida på grund av att den egentligen inte har någon syfte, eftersom jag redan lägger upp mina senaste blogginlägg på min personliga Facebook. Till de som har följt bloggen via Facebook-sidan (jag lade ju upp de senaste blogginläggen där också) kan istället följa mig via e-post. Du hittar Följ knappen högst upp på högermenyn.

Jag har även ändrat om design och bild på min boks hemsida:

https://minspegelbild.com/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s