Skörhet

Jag ska vara helt ärlig, både till mig själv och till er som läser detta nu. På bloggen skriver jag ofta om de hinder jag tar mig över, jag skriver om min bok och hur långt jag faktiskt har kommit. Jag berättar om den kunskap jag har om mig själv, och de erfarenheter jag har fått av att leva med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Men jag har glömt att nämna att vara stark också innebär att vara svag.

Jag är en väldigt känslosam person, jag är skör inombords. Jag kan läsa saker som inte är riktat mot mig själv, men ta det personligt ändå. Jag gråter lätt, ibland kan det bara vara för att jag glömde att köpa mjölk. Ibland för att jag är så arg på mig själv. Andra gånger för att jag känner att jag inte är tillräcklig nog. Jag kan gråta för hur sjuk världen är. Hur vi behandlar djur och varandra. Våra medmänniskor.
Jag kan le, men samtidigt gråta inombords, skrika inombords. Jag må vara modig, men jag är lika trasig som en ruin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s