Känslorna som speglas under ytan

Efter alla de gånger jag har hamnat i svackor, blir jag ändå alltid lika förvånad. Det är svårt att lära sig leva med känslostormarna, oavsett hur många gånger jag upplevt dem. Jag blir alltid lika överväldigad av känslornas intensitet och förmåga att få mig ur balans. I dessa situationer spelar det ingen roll hur mycket kunskap och erfarenheter jag har. För känslan är lika ny, lika stark. Det enda som ger mig tröst är att jag vet att det kommer gå över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s