Ett väldigt fint brev!

På jobbet idag väntade en av mina finaste presenter någonsin, eller för att vara mer exakt, ett av de finaste brev jag någonsin fått. En person som läst min bok hade lämnat ett brev åt mig, där hen berömde min självbiografi som hen läst! När jag öppnade brevet blev jag varm inombords, och det hen skrivit har gjort min dag värdefull! Tack!

Detta är vad jag gillar mest med att vara konstnär, i detta fall ordkonstnär. När jag vet att jag har lyckats beröra, spelar statistiken ingen roll. Att jag lyckas beröra ett fåtal personer, betyder mycket mer för mig än om jag har flera hundra läsare. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s