Jag är ingen barbiedocka! 

Jag fick hem min nya epilator idag, vilket är super! Men det första jag reagerade på var förpackningen den kom i. Det ser ju ut som en jäkla kartong för en barbiedocka! Och givetvis är epilatorn rosa, vilket många är i för sig. Men varför kan den inte komma i en mer könsneutral förpackning, och måste epilatorn nödvändigtvis vara rosa? Jag menar, jag rakar mig i alla fall inte för att bli en prinsessa, eller vara en snygg brud. Jag gör det för att jag tycker det det är obehagligt när håret blir för långt, that’s it! Är det någon mer som håller med mig?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s