Mass Effect: Andromeda (!) Min Ryder

De senaste dagarna har jag ägnat min tid åt det nya Mass Effect spelet, så mycket som mitt schema tillåter så att säga. Jag älskar spelet, och förstår inte all den negativa kritik det har fått. Spelet är inte perfekt, det har sina brister som vilket spel som helst. Jag var nervös innan jag jag började spela, just därför den kritik som slagit ner starkt. Jag tror att man antingen hatar eller älskar Andromeda. Och jag älskar det!

Efter andra försöket att anpassa min Ryder (karaktären man spelar), är jag nu mer än nöjd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s