Nya skor 

Igår efter jobbet gick jag till Stadium i stan för att leta efter skor. Egentligen hade jag tänkt gå förbi jobbet, ett företag säljer nämligen skor där idag till personalen, men när jag gick in på deras hemsida visade det sig att en stor mängd av deras skor är i läder eller skinn, alla jag tittade på faktiskt.

Det är svårare att hitta kläder, skor, smink, hygien och hushållsprodukter nu när jag är vegan. Både därför att mycket är djurtestat, men också därför att flertal produkter innehåller animaliska ingredienser. Det är mycket lättare med mat, då det finns en hel del produkter att ersätta mjölkprodukter med, men också ägg och liknande.

I alla fall, Stadium hade ett erbjudande, tre par skor för två. Jag har varit i stort behov av nya skor, då jag ofta har problem med fötterna. Har alltid haft det, men det var blivit värre på sistone, och nu har jag bekväma skor för ett bra tag framöver.

Idag ska jag träffa en gammal barndomsvän, det ser jag fram emot!

Jag har väl inte så mycket annat att berätta om faktiskt. Livet fortsätter att ticka framåt. Har spelat en hel del på min gitarr, håller på att träna på låten jag skrivit. Den behöver sitta perfekt om jag ska framföra den.

That’s all for now!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s