Den senaste tatueringen!

Jag blev mer än nöjd, jag älskar min nya tatuering, som nu är helt läkt!
Om du funderar på att gadda dig och bor i Norrköping rekommenderar jag
studion Lucky 7, och tatueraren Wibke. Hon har gjort mina tre senaste tatueringar, och jag är super nöjd med alla tre. Hon är väldigt begåvad, mångsidig och kan göra porträtt också, vilket alla tatuerare inte kan behärska. Nackdelen med tatueringar är att det är galet beroendeframkallande, och dyrt om man gör det i en studio. Men det är verkligen värt det!

Yolandi Visser från ‘Die Antwoord’
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s