Föreläsning den 14 november!

Den 14 november ska jag föreläsa hos Autism och Asperger föreningen i Norrköping! Det ser jag verkligen fram emot, och det känns verkligen härligt att jag har kommit igång att föreläsa igen. Tyvärr är det fullbokat redan, fast det är ju positivt också. Det kommer fler chanser att se/höra mig föreläsa.

Två veckor innan en föreläsning brukar jag förbereda och träna extra mycket.
Det känns betryggande att jag har en bra grund nu (från mina föreläsningar med Agneta Björck från Ostgota Care), så det ända jag behöver göra är att kasta om ordningen och omformulera vissa delar, och träna och träna.

Annonser

2 reaktioner på ”Föreläsning den 14 november!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s