Inte i toppform

Jag har varit sjuk i över en vecka nu, så jag känner mig allt annat än i toppform. Det började som rethosta, till slemhosta, täppt näsa och öroninflammation. De tre senaste dagarna har jag kännt mig okej, men så fort jag anstränger mig känns hostan ända ner till lungorna igen. Oturligt nog så renoveras hissen för tillfället där jag bor, vilket innebär fem långa trappor att klamra sig uppför, vilket känns sådär när man är sjuk.

På tisdag så är det dags att föreläsa igen, och jag hoppas innerligt att förkylningen ger med sig till då. Oavsett kommer jag föreläsa, om jag inte råkar bryta benet eller bita sönder tänderna (som i drömmen jag hade förra natten). Föreläsningen betyder så mycket för mig, men det vore trevligt att slippa att hosta hela tiden.

Annonser

2 reaktioner på ”Inte i toppform

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s