Drömmen om den giftiga insekten

Inatt kunde jag sova, och jag hade en väldigt konstig dröm. Förmodligen en
av de märkligast jag någonsin haft.

Jag minns att någon form av insekt, en blandning mellan skalbagge och fästing tror jag, attackerade mig och bet sig fast i mitt ansikte. Det gick inte att ta bort den, och jag blev väldigt sjuk. Jag bleknande och fick en grön/vit hudton. Konstigt nog blev jag inte rädd. Men jag blev förvirrad när jag vaknade upp ur narkos i drömmen, och såg att en läkare opererade mitt ben. Inte mitt ansikte där den dödliga insekten hade satt tänderna i mig. Efter det minns jag inte mer.

En spontan tolkning av drömmen är att den gestaltar min önskan att förändra. Att ”ta bort” det som gör mig olycklig, i hopp om att det ska göra mig mer nöjd och tillfredsställd med mig själv och mitt liv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s