Nästan som influensa

I onsdags och torsdag kände mig ungefär som köket såg ut då. Jag trappar ner en medicin, men med läkarens tillstånd denna gång. Men gud, vad hemsk de två första dagarna var. Kändes praktiskt taget som att jag hade influensa, och kunde inte sova om jag inte tog dubbel dos av mina insomningsmedicin.  Det känns mycket bättre nu, men jag har fortfarande svårt att somna in. Jag kallsvettas åtminstone inte längre. Jag tror att det värsta är över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s