Mina nya crush från Orange Is the New Black

Jag tror att många har sett/ser på Orange Is the New Black. Jag har själv sett klart säsong 3 denna vecka.

Min favorit är helt klart Stella. Hon är min nya crush. Hur snygg kan man vara liksom? Okej… jag gillar främst henne för hur sexig hon är. Men jag älskar hennes vaga brittiska accent, och hon har en härlig personlighet också! Eller?? Men jag blev lite arg/besviken på henne i slutet, men inga spoilers blir det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s