Utvilad

Jag har under en lång tid behövt tagit sömnmedicin (tyvärr också en beroendeframkallande sådan), eftersom jag har haft så svårt att somna om. Den största anledning är nog att jag slutat med en, egentligen två mediciner (om man räknar med p-pillren). Men natten mellan söndagen och måndag har jag sovit riktigt djupt. Men på ett behagligt och avslappnat sätt. Med medicin sover jag ofta oroligt och jag känner mig dåsig och smått illamående dagen efter. Det är ju jättebra att det finns medicin som hjälper mot sömnlöshet. Inte bara för mig själv, utan också för andra. Men det är skönt att kunna sova utan medicin, att somna när man gör det, och vakna när man känner sig utvilad. Jag minns inte när jag somnade, det var som en lampa som plötsligt slocknade. Men det det kändes skönt, inte tvärtom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s