Tatuering snart

Det känns som om jag tatuerar mig en gång om halvåret ungefär, men det har definitivt varit minst en gång om året under en tre års period. Denna gång ska jag tatuera min katt Dallas (min bästa vän), för att täcka ett annat motiv som inte passar in med de andra tatueringar jag har, och inte känner mig bekväm med längre. Ska även passa på att fylla i en tatuering där färg har lossnat lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s