Sömnlöshet

I 1-2 veckors tid har jag sovit riktigt dåligt, speciellt den senaste veckan, och jag kände verkligen av det igår. Den sista energin jag hade tog slut. Fick panik över allting jag behöver göra, vilket jag fortfarande gör (inte lika starkt bara). Började att gråta och låg i soffan resten av kvällen. Med svidande ögon på grund av fruktansvärd trötthet. Jag har redan en synnedsättning, men nu är det verkligen jätte suddigt om jag inte använder linser eller glasögon.

Mycket beror nog på att jag har slutat med en medicin, men jag är också ovanligt orolig och stressad. Det har dock inte bara berott för föreläsningar som varit och kommer. Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR att föreläsa. Men det tar extremt mycket energi. Det är därför jag är ledig i en hel vecka när jag ska ha en föreläsning samma vecka.

Jag har pratat med min kontaktperson på psykiatrin om det finns något man kan göra åt min sömnlöshet. Förhoppningsvis innan jag ska föreläsa igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Sömnlöshet

 1. Hoppas du får sova bättre snart. Ibland ligger jag och vänder och vrider mig i timmar och det är hemskt att inte kunna somna.
  Det var nyss ett program på tv om sömn och den läkaren sade att om man inte somnat på 30 minuter ska man inte ligga kvar i sängen utan gå upp och läsa något.

  Gilla

  1. I natt sov jag faktiskt mycket bättre, tack för du frågade.
   Känner igen den känslan allt för väl. Ja, det stämmer.
   Glömmer alltid bort det själv dock.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s