Jag sjunger (Igen)

För inte så länge sedan gjorde jag en cover (bara ren sång, ingen guttural)
av Patti Smiths låt Waiting Underground. Jag har kämpat med den länge, men jag blev inte nöjd med den första versionen eftersom jag var ”off” i ett parti. Men jag gjorde ett nytt försök idag, och blev faktiskt nöjd för en gång skull.

Yepp, jag är duktig på att skrika/vråla också, närmare bestämt guttural sång. Så håll för öronen, om ni inte gillar hård musik. Eller titta inte ens. Du är nu varnad.

Annonser

4 reaktioner på ”Jag sjunger (Igen)

  1. Den första låten du sjunger är riktigt bra tycker jag. Men den andra ojoj oj visst låter det spännande och ruskigt, men är inte riktigt min musiksmak. Men jag tänker på dina stämband, det är inte bra för dem. Du förstör stämbanden helt och blir hes för alltid och förstör din sångröst om du fortsätter.
    Kram Annemor.

    Gilla

    1. Tack! Och tack för din omtanke. Jag är en ganska erfaren och tränad i sångare vid det är laget (har tränat i ungefär sex år). Så länge man tar han om sin röst. Uppvärmning av rösten, att man inte håller på för mycket, dricker varma drycker efteråt och annars vatten, inte alkohol, inte äta stark mat efteråt. Det är mest sångare i band som turnerar ofta som får problem med rösten. Och de som gör det på ”fel” sätt. Om man bara tar i från halsen, skadar det stämbanden i längden. Men det finns ju alltid en risk att man skadar stämbanden ändå. Men jag får väldigt mycket energi av att hålla på med guttural sång, känner mig stark. Det är väldigt roligt också. Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s