Mina svaga punkt

Är just nu klockor av alla dessa slag. Tyvärr är jag svag för mycket annat också. Räknade ihop till att jag nu har fyra armbandsklockor, tre väggklockor och till och med ett fickur. Man kan säga att det tickar på hemma hos mig.

De två nyaste tillskotten är en armbandsklocka med Harry Potter motiv, tecknet av dödsrelikerna som kommer från sista boken. Den andra är också en armbandsklocka fast i Suicide Squad tema, men det ser mer ut som ett armband. Många av mina kulturintresserade vänner skulle förmodligen titta stort på mig, och inte på ett positivt sätt. Men jag tycker det är en spännande och rolig film, och jag ÄLSKAR Harley Quinn. Men Jokern är riktigt intetsägande, en stor besvikelse eftersom Jokern har varit de bästa med Batman. Speciellt den med Heath Ledger. Fast Jack Nicholson är också scary. Fast har är ju alltid scary…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s