Ännu en natt

Har jag sovit oroligt. Det är frustrerande, och egentligen behöver jag fler än 6 timmars sömn. 6 timmar är minimum. Det är bara det att dagarna blir så långa om jag vaknar vid 3-4 på morgonen. Kan som max vara uppe till 21.00. Jag är inte direkt någon kvällsmänniska.

Jag fick sova i soffan i natt, eftersom det var kvavt och för varmt i mitt sovrum (har eftermiddagssol). Det var för varmt även fast jag har fläkt.
Min katt, Dallas kände sig förnärmad eftersom soffan alltid har varit hans sovplats. Sen har jag lyckats att bita sönder min bettskena också, vilket tur jag har, verkligen… Förhoppningsvis sover jag bättre kommande natt.

Annonser

2 reaktioner på ”Ännu en natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s