Ett fynd

När jag rensade min låda med saker jag inte vet var de ska vara (den hade expanderat oroväckande mycket på bredden) hittade jag ett par hörlurar. Inget skräp heller. AKG hörlurar med klart ljud och bra bas. Jag blev förvånad, men positivt överraskad av mitt förmodligen, väldigt dyra fynd. Jag hade ingen aning att jag hade dem ens. Poff, så dök de bara upp. Det gick bra med lådan också. Jag bara säger det, vad mycket man samlar på sig som man inte ens behöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s