Pysselprogrammet

Jag har alltid varit den personen som gillat att ha något att pyssla med. När jag var liten lekte jag att jag hade ett ”pysselprogram” som gick ut på att jag pysslade och pratade högt inför en påhittad publik, medan jag lyssna på Mumintrollen på kassett. Jag tyckte att det var roligare än att leka med andra.
Att sitta still och rulla på tummarna är inte riktigt min grej.

Min senaste hobby har varit att sy fast tygmärken på väskor och kläder, piffa upp dem liten. Det är väldigt roligt att sy, oavsett var det är. Brodera är också kul.

Om jag fick välja hur jag skulle dö vore det i ett stort hus, där bokhyllor täcker hela väggarna. Från golv till tak. Tänk er Skönheten och odjuret. Där jag sitter i en gungstol, med en katt bredvid mig. Jag broderar, det är helt tyst i huset, det enda jag kan höra är kattens andetag. När jag är trött somnar jag helt enkelt in.

Ni kanske tycker jag kanske verkar lite tokig, det är jag faktiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s