De 5 obehagligaste filmer jag någonsin sin sett


Jag har alltid gillat psykologiska thrillers och skräckfilmer. Men vilka har varit de obehagligaste mån tro?


5. Goodnight Mommy

På femte plats kommer en tysk film, där stämningen är hänförande och olycksbådande.


4. Ju-On: The Grudge (2002)

Jag var ung när jag såg den, och jag minns filmen än idag. Den bleka pojken i trappan kommer alltid att finnas i mitt huvud. Ja, det är något med de japanska skräckfilmerna som gör mig fruktansvärt rädd.


3. Orphan (2009)

Det är något med flickan som gör dig djupt oroad.


2. The Shining (1980)

Behöver jag egentligen säga något? Mästerligt skådespeleri som gör att du knappt vågar öppna dörren.


1. Mientras duermes (Sleep Tight)

På första plats kommer en ytterst obehaglig italiensk film. Ni vet, när det verkligen kryper i tårna av obehag? Kittlas i fingrarna, ryser bakom ryggen och tittar under sängen eftersom du känner dig bevakad. Så kände jag mig efter jag efteråt.

Annonser

2 reaktioner på ”De 5 obehagligaste filmer jag någonsin sin sett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s