Framtida mål

Jag försöker alltid se till att ha mål att nå, för att jag ska kunna blicka, sträva framåt. Mina två nuvarande mål är:

1. Att föreläsa minst 4 gånger om året.

Det känns rimligt som en början, eftersom föreläsningar tar väldigt mycket av min energi, även fast det också ger energi efteråt.

2. Bli mer social

Under en lång tid, sedan hösten har jag känt mig väldigt ensam. Jag har knappast umgåtts med någon sedan dess, om man bortser från mina arbetskollegor. Men för ett par dagar sedan träffade jag en av mina närmaste vänner och hans partner, och det var så trevligt. Att äntligen kunna skratta tillsammans med någon igen.

Annonser

2 reaktioner på ”Framtida mål

 1. Det är bra.
  Det är så lätt att isolera sig och det är så lätt att tacka nej till vänner när man mår dåligt. Men vänner ledsnar de vill inte tjata utan ger lätt upp sedan sitter man där ensam. Man måste själv ta kontakt och försöka hålla kontakten annars blir man ensam.
  Kram

  Gilla

  1. Jo, det där med vänner är svårt. Det brukar ta ganska mycket
   energi att träffa vänner. Men bor granne med en av mina närmsta,
   så det blir mycket lättare då. Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s