Jag har definitivt Aspergers syndrom

Jag gillar kläder, men inte att gå i affärer. Vilken kombination va? Jag har tidigare nämnt att jag tycker att det är för starka ljus, för mycket ljud och andra sinnesintryck som är jobbiga. Så därför köper jag flera plagg av samma när jag hittar något jag verkligen gillar, ganska smart tycker jag, och kanske lite galet…

Annonser

3 reaktioner på ”Jag har definitivt Aspergers syndrom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s