Inför en föreläsning

Jag vet inte om jag nämt det innan på bloggen, men inför en föreläsning krävs mycket planering, En månad innan föreläsningen förbereder jag och tränar på mitt material. Sedan behövs noggran planering med min samarbetspartner. Jag behöver se bilder på platsen där jag ska föreläsa. Jag behöver tydlig och mycket information över hur dagen kommer att se ut. Ju mer förutsägbart det är, desto bättre. Jag behöver även ta ledigt hela veckan med tanke på min energibrist. Det är tråkigt att det ska vara så, att min Asperger diagnos ställer till det så mycket för mig. Men att jag gör mitt jobb grundligt är samtidigt en fördel och styrka.

Hur är det att jobba/frilansa som föreläsare kanske ni undrar? Det är helt fantastiskt! Trots att det tar mycket energi är det underbart att nå ut till en, förhoppningsvis intresserad publik. Att berätta om min historia och nutid är extremt ventilerande.

Annonser

4 reaktioner på ”Inför en föreläsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s