Dags att flytta

Lördag nästa vecka blir det att forsla över möbler, kartonger och diverse till min och min fästmös kommande lägenhet. Det känns helt fantastiskt att äntligen få flytta ihop. Vi har haft tur med att hitta en lägenhet så fort, med tanke på hur svårt det är att få en lägenhet i centrala staden. Vi ska göra ett direktbyte. Jag och min fästmö har knappt varit tillsammans i ett år, men ändå känns det så rätt. Jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Annonser

2 reaktioner på ”Dags att flytta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s