Också jobbigt att flytta

Även fast jag ser fram mot flytten på lördag, är det även jobbigt. Det är rörigt i lägenheten med flyttkartonger och prylar överallt. Det finns inga gardiner uppe längre. Så lägenheten känns kal och tråkig. Jag ogillar när det är stökigt, och när lägenheten känns opersonlig och tom.

Ibland känner jag mig panikslagen. Jag är så trött, men har svårt att sova och prioritera på ett klokt sätt. När jag vaknar på nätterna börjar jag packa istället för att försöka somna om eller göra något lugnt. Jag har med andra ord börja förlora mitt omdöme, och min impulskontroll är låg. Jag har dock äntligen efter flera månaders väntan fått tid till en arbetsterapeut. Det tog många månader även fast det var en prioriterad tid. Jag är bara orolig över hur jag ska orka med allting…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s