Tacksamhet

Jag hos min fästmös föräldrar, och kelar där med en av mina favorit katter, Tuffsan heter hon. Jag är fortfarande ovan över hur ”vuxen” jag ser ut.

Många år har gått sedan jag hade knall rosa hår, många år har gått sedan jag bodde på träningsboendet Odlargränd, där jag mådde som sämst, men där jag också mått som bäst. Närmare 7 år har gått sedan dess. 7 år med många fler erfarenheter och lyckliga minnen. Men många tårar har jag också fällt.
Jag har utmanat mig själv, bland annat har jag frilansat som föreläsare och skrivit min debut som heter Min spegelbild. En självbiografi där den röda tråden är just Odlargränd. Jag är så otroligt tacksam för att jag lärt känna så många fantastiska människor genom alla dessa år. Speciellt den personal som alltid ställde upp på Odlargränd. Tack och åter igen tack! Vad vore jag varit utan er…

För lite mer än 9 månader fann jag min andra hälft, den människa jag vill leva med åren ut. Vill leva med av resten av mitt liv. Snart ska vi bli sambos.
Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma, då jag känner mig så lycklig, trots mina ständiga och jobbiga dippar. Tack för att du finns min älskade, och lyfter upp mig när det känns som all kraft rinner ur mig. Tack älskling för att du finns i mitt liv.

Annonser

4 reaktioner på ”Tacksamhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s